CHP Çorum İl Başkanımız Mehmet Tahtasız ile Merkez İlçe BaşkanıUlaş Tokgöz, diğer parti yöneticileriyle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü nedeniyle Çorum Valiliği tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törene; protokol mensuplarının yanı sıra İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile diğer parti yöneticileri katıldı.

Çorum Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenklerinin Anıt’a sunulması ve saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından program sona erdi.

Tören sonunda CHP İl Başkanlığı adına hazırlanan çelenk, İl Başkanı Mehmet Tahtasız tarafından Anıt’a sunuldu.

Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Tahtasız, “Cumhuriyetimizin ilanının 97. yılında Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Tahtasız, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“97 yıl önce bugün;‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz. Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.Benim iki büyük eserim var, birisi Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” demiştiniz Atam! Bugünün gençliği olarak emanetinizi ilelebet onurla, gururla yaşatacağız.Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıldönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Demokratik, laik, çağdaş cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılı kutlu olsun.”

Tahtasız ayrıca tüm Çorum halkının ve partililerin mübarek Mevlid Kandilini tebrik etti.