AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, gece Çorum sokaklarında bayrak asan gençlere ziyaret etti. Ceylan’ı karşısında gören gençler önce şaşırdı, sonra sevindi..

Milletvekili Ceylan seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

Her gittiği kahvene ile çay ocaklarında bulunan vatandaşlar ve esnaf tarafından sevgi seli ile karşılanan Ceylan, 24 Haziran seçimleri için destek istiyor.

Esnaf ziyaretleri esnasında gece yarısı bayrak asan gençlere de sürpriz bir ziyaret yapan Ceylan, yapılan çalışmalara yardım etti.

Milletvekili Ceylan’ı karşısında gören gençler önce şaşırdı, sonra sevindi.

Gençlerle sohbet eden Ceylan, “Sizin yaşınızdayken bende inandığımız dava uğrunda çalıştım. Görüyorum ki sizlerde kutlu bir amaç uğrunda geceleri sokaklardasınız. Her birinizi yürekten kutlarım. Vakit uyuma vakti değildir. Memleketin refahı ve yavrularımızın yarınları için durmak yok yola devam. 24 Haziran’a az bir süre kaldı. Önümüzdeki birkaç günü daha iyi kullanmalı, rehavete kapılmadan daha çok çalışmalıyız" dedi.

Gençler ise Ceylan’a ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti’nin 24 Haziran’da Çorum’dan büyük bir oy farkı ile birinci çıkması için gece gündüz demeden çalışacaklarına söz verdi.