TBMM çalışmaları ve parti genel merkezinin verdiği görevlerin dışında kalan zamanını Çorum’da geçiren Milletvekili Ceylan, bulduğu her fırsatta da kendisinin de bir esnaf çocuğu olması nedeniyle esnaflarla ve hemşehrileri ile iç içe olmaya özen gösteriyor.

Çorum için hayvancılık adına önemli bir projeyi açıklayan Milletvekili Ceylan, ardından da hem bu projeyi hemşehrileriyle paylaşmak, hem de onların sorunlarını dinlemek için sokağa çıktı. Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve parti yöneticileriyle birlikte bu kez Kunduzdan Mahallesi’ne gitti. Taşan Caddesi, Ulu Cami civarı ve kubbeli de gezen Milletvekili Ceylan, esnaflara hem hal-hatır sordu, hem de hayırlı işler diledi.

Esnaflardan özellikle de pandemi sürecinde dikkatli olmalarını tavsiye eden Milletvekili Ceylan, Çorum’daki vakaların da endişe verici boyuta ulaştığını kaydederek, hemşehrilerinden maske-mesafe ve hijyen kurallarına azami özen göstermelerini istedi.

esnaf ve vatandaşlar kendilerini ziyaret eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a Çorum’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler, Ceylan’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını ilettiler.