Çorum halkı için gündüzünü gecesine katan Ceylan, dün akşam saatlerinde de yine Çorum esnafını ziyaret ederek, sohbet etti.

Pandemiyle mücadelede en önemli silahın aşı olduğunu hatırlatan Milletvekili Ceylan, vatandaş ve esnafa aşı yaptırma çağrısını yineledi.

Esnafın pandemi döneminde işyerlerinin kapalı kalmasından dolayı büyük sıkıntılar çektiğini belirten Ceylan, yine başa dönmemek için aşı olmanın önemine vurgu yaptı.

Çorum’a vakaların arttığına dikkat çeken Ceylan, esnaf ve vatandaşlardan yakınlarından ve çevrelerinde aşı olmayanlar varsa onları uyarmalarını istedi.

Sağlıklı günlerde bir araya gelmek için vatandaşların aşı yaptırmaları gerektiğine vurgu yapan Ceylan, “İnşallah bundan sonrada sağlıklı bir şekilde daha güzel günlerde bir araya gelmeyi umut ediyoruz. Bunun için aşılama süreci de büyük bir önem arz ediyor. Sizlere de bu konuda tavsiyelerimizi de iletiyoruz. Toplumsal bağışıklık için aşımızı mutlaka olmamız gerekiyor. Böylece pandemi belasından kurtulduğumuzda çok daha güzel ve sağlıklı günlerde birlikte olacağız” dedi.