AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, hafta sonunu 3 bölgede 5 kente giderek 7 ayrı programa katıldı.

Hafta sonunu MKYK Üyesi olması nedeniyle genel merkez yönetiminin verdiği sorumluluk çerçevesinde yoğun geçiren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Muğla, Manisa, İzmir, Sivas ve Balıkesir’de partisinin Olağan İlçe Kongrelerine ve programlarına katıldı. Muğla'da Milas İlçesindeki İl, İlçe Başkanları ile istişare toplantısına katılan Ceylan, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlığındaki toplantıda bir de konuşma yaptı.

AK Parti’nin 18 yılı aşkın süredir iktidarda olmanın sorumluluğuyla hareket ettiğini belirten Milletvekili Ceylan, “AK Parti, yaslandığı bin yıllık medeniyetin karakteriyle hareket eden ve konuşan, Türkiye siyasetinin merkezini temsil eden bir partidir. Türkiye’de 7 bölgede siyaset yapabilen ve tüm toplumsal kesimlerle aynı anda konuşabilen tek partidir.” dedi.

Manisa'da esef Yunus Emre ve Şehzadeler İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare toplantısına katılan Ceylan, daha sonda ise İzmir Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişarede bulundu.

Ege bölgesinden İç Anadolu bölgesine geçerek Sivas'a giden Ceylan, ilk olarak il başkanı ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Ceylan, ardından da Sivas Merkez İlçe Kongresine katıldı.

Ceylan'ın hafta sonu ki son durağı ise Marmara Bölgesi oldu. Milletvekili Ceylan, Balıkesir Karesi ilçe kongresine katıldı.

Ceylan, kongrelerde de kısa konuşmalar yaptı.

Bu dava yolunda partinin kuruluşundan bugüne kadar hizmet eden tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Ceylan, "Yeni ilçe yönetim kurullarında görev alan kardeşlerimize üstlenmiş oldukları bu kutlu vazifede Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.” diye konuştu.