Her hafta sonu olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonunda da Çorum’a gelen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, teşkilat ve belediye ziyaretlerinde çalışmalar hakkında bilgiler alarak Çorum için yapılması gereken konular hakkında da istişarede bulundu.

Ceylan, kendisinin de bir esnaf çocuğu olması nedeniyle büyük önem verdiği esnaf kesimi de yine unutmadı. Geçmiş dönem AK Parti yöneticilerinden Metin Ulcay ve talip Bektaş ile birlikte Yavruturna Mahallesi ve Gazi Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hal-hayıt soran ve hayırlı işler dileyen Milletvekili Ceylan, Armina Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri sahibi Yılmaz Özkul ile de işyerinde görüştü.

Yavruturna Mahallesi’nde yeni işyeri açan Diyetisyen Burcu Bolat'a da hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Ceylan, Karakeçili Mahallesinde faaliyet gösteren Zeytin Dalı Yöresel Ürünleri Sahibi Mehmet Sırçalı’yı ziyaret ederek Allah'tan, hayırlı bereketli ve bol kazançlar temenni etti.

Yeniyol Mahallesi’nde faaliyet gösteren Tuğçe Çırak ve Muhammet Çırak’ın sahibi olduğu "Doğal Sepet" işyerinin açılışını yapan Milletvekili Ceylan, Buharaevler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde bulunan Gardenya Patisserie’nin de açılış kurdelesini kesti. Açılışta Milletvekili Ceylan’a Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur da eşlik etti.

Ceylan, işyeri sahipleri Mehmet Köse ve Muhammed Karaköse’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, Allah’tan hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.