Anma programına; CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, CHP İl ve Merkez İlçe yönetimi, önceki dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, CHP Kadın Kolları yöneticileri, Gençlik Kolları yöneticileri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Parti adına Atatürk Anıtı’na çelenk sunan İl Başkanı Mehmet Tahtasız, “Ulusumuz, şehitlerimizin fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmayacak; vatan sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacaktır.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümünde Ulu Önderimiz Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Tören sonunda CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Eke’nin öncülüğünde “Andımız” okundu.Katılımcılar daha sonra Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.