AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediyesi tarafından Yeni Şehir Terminalinde yapılan İtfaiye Müfrezesinin açılış töreninde bir konuşma yaptı.

AK Belediyeciliğin örneğini Çorum’da uygulamalı olarak gösterdiklerini ifade eden Ceylan, “AK Belediyeciliğin ne olduğunu dosta düşmana göstermeye devam ediyoruz. Bu işler konuşmakla, cadde, pazar gezmekle, tarla-tapan gezmekle olmuyor. Bu işleri yapmak için öncelikle başınızda bir önderiniz olacak. O da Recep Tayyip Erdoğan olacak. Ondan sonra işi bilen, işine sadık işiyle dertlenen bir belediye başkanı ve ekibi olacak. Ona destek veren de diğer birimleriniz, teşkilatlarınız, milletvekilleriniz olacak. Bu işe bir bütün halinde olacak” diye konuştu.

“BU TECRÜBELİ OLARAK EKİP YOLUNA DEVAM EDECEK”

Belediyenin hizmetlerinin takdir edilmesi gerektiğini kaydeden Milletvekili Ceylan, bir sonraki seçim için Başkan Aşgın’a destek vereceği mesajını verdi. Ceylan, “Geldiğimiz noktada milletimiz ne istiyorsa onu yapıyoruz. Belediyecilik anlamında 1,5 yılda bir sürü yeni proje yapılıyor. Açılmayan caddeler, yapılmayan yollar, yeni ÇORBİS’ler bir sürü yatırım var. Bu işlerin hepsini biz yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Çorum adına yapmış olduklarımız var, devam edenler var, yapmak isteyip de yapacağımız projeler var. Belediye olarak dönemimizin sonunda tüm her şey bitecek ve ondan sonra da tecrübeli olarak bu ekip yoluna devam edecek” şeklinde konuştu.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE BU MİLLETİ AYIRAMAZSINIZ”

Fransız Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un “‘Bizim derdimiz Türk milleti değil, bizim derdimiz Recep Tayyip Erdoğan ile” sözlerini sert bir dille eleştiren Ceylan, şunları söyledi:

“Biz bunları yaparken, biz millet için çalışırken birilerine kaşıntı tutuyor. Sıkıntı basıyor, dert küpü oluyorlar. Dışarıda Türkiye ile uğraşanlarla bir ve beraber oluyorlar. Bu ülkede de oyunlar oynamaya kalkıyorlar. Fransa Cumhurbaşkanı, bizim Cumhurbaşkanımızın yanında daha dünkü çocuk. Geçen hafta ‘Bizim derdimiz Türk milleti değil, bizim derdimiz Recep Tayyip Erdoğan’ diyor. Güya milletle Recep Tayyip Erdoğan’ı ayırma operasyonu yapmaya çalışıyor. Ama şunu bilsinler, Türkiye üzerinde oyun oynayanlar, Recep Tayyip Erdoğan ile bu milleti ayıramazsınız. Bizim tek derdimiz var, bu millete hizmet. Tek derdi var bu milletin refah seviyesini yükseltmek. Bizim de tek derdimiz Çorum’a Çorumluya hizmet etmek. “

“ONKOLOJİ TANI VE TEDAVİ MERKEZİ, ÇORUM ÖLÇEKLİ HİÇBİR İLDE YOK”

Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin Çorum için önemini vurgulayan Ceylan, “En önemli hizmetimiz Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi olacak. Bu tarihi bir hizmet. Yakınlarınızda kanser hastası olan vardır. Mutlaka tanıdığınız vardır. Kanser masraflı ve uzun tedavi isteyen bir hastalık. Bunun için bu yapacağımız merkezde tamamen tüm birimleri aynı birimde olacak. Hasta kardeşimiz orada tedavisini olup şifasını bulup hayatına devam edecek. Bu Çorum ölçekli hiçbir ilde yok” ifadelerini kullandı.

İtfaiye Müfrezesinin hayırlı olmasını temenni eden Milletvekili Ceylan, “Küçük Sanayi Sitesi’nde TOKİ’de Gıdacılar Toptancı Sitesi’nde yakın köylerimizde en iyi yapılacak noktalardan birisi burasıydı. Belediye başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Yeni açtığımız yolla da 4-5 dakikada orada olacağız” diye konuştu.