BTP Genel Sekreteri Av. Mustafa Pak, Çorum İl Başkanı Mehmet Ali Tanık, BTP Avrupa Ülkeleri Başkanı Yasin Yıldırım ve BTP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Şahin’den oluşan BTP Heyeti, Çorum Barosunu ziyaret etti.

14 Nisan 2020 tarihinde kaybettiğimiz Genel Başkan Prof.Dr. Haydar Baş için taziye dileklerini ileten Başkan Av.Kenan Yaşar, yeni Genel Başkan Av.Hüseyin Baş’ ı yeni görevinden dolayı tebrik etti.

Türkiye‘de ki adalet ve hukuk problemlerinin masaya yatırıldığı görüşmede BTP heyeti, partinin hukuk alanında yapacağı çalışmalarını ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılıklarını ifade etti.

Ülkemizi kutuplaştırmadan, her kesimi kucaklayan bir siyaset anlayışları olduğunu belirten Genel Sekreter Mustafa Pak, Başkan Kenan Yaşar’ı kongreye davet etti

Atatürk’e atılan iftiralara karşı Prof.Dr. Haydar Baş’ın kaleme aldığı ‘Hoşgeldin Atatürk’ kitabının Türkiye üstünde ki olumlu etkileri konuşuldu. Milletçe Atatürk ve Ehlibeytle birlikte ayrışmadan bir arada yaşayabileceğimizi belirten Pak, Ehlibeyt in hakkını veren tek görüşün de BTP görüşü olduğunu vurguladı.

Mustafa Pak, “Partinin çok geniş bir kadrosu var. Genç bir genel başkanımız var. Aynı zamanda da Prof.Dr. Haydar Baş Bey’in yetiştirdiği, partiyi emanet ettiği çok tecrübeli bir kadro var. Genel Başkanımızın tam kadro arkasından yürüdüklerini, Türkiye’nin tek çıkar yolunun BTP’yi iktidara getirmek olduğunu söyledi.