Konser öncesi konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP’nin milli hassasiyetleri her zaman ön planda tutan bir parti olduğunu söyledi.

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, “MHP Türk Siyasetinin sarsılmaz kalesidir. Cumhur İttifakı bizim için bir iktidar koalisyonu, güç paylaşımı ya da hükümete ortaklık anlamı taşımamaktadır. Böyle bir pazarlığımız ve ikbal hesabımız yoktur. Siyaset geleneklerinde parti ve kişisel çıkarlarını devlet ve millet menfaatlerinin üzerinde tutanların bizim duruşumuzu anlamasını beklemiyoruz” dedi.

Türklüğün boynunu bükmek, Türk milletini boyunduruk altına almak için vaziyet kollayanlara ve ortam yoklayanlara sarsılmaz bir inançla seslenerek kazananın Türkiye olacağını haykıracaklarını ifade eden Karapıçak, “Gayemiz daha güçlü bir Türkiye’dir. Gayemiz daha müreffeh bir millettir. Gayemiz daha kudretli bir devlettir. Bizler var oldukça Anadolu ebediyen Türk yurdu olarak kalacaktır. Ancak bu gerçeği hala sindiremeyen, hazımsızlıklarını saklayamayanlar vardır ve Hilal ile Haçın savaşı bitmemiştir. Ekonomik manipülasyonlar ve operasyonlar Türkiye’mizi yolundan döndürmek isteyenlerin en son ki kirli oyunudur. Ülkemiz üzerindeki bu kirli tezgâhları ve kumpasları bertaraf etmek için liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek kararlılığı ve inancı ile kurulan Cumhur İttifakı tam da bu sorumluluk ve bilinç üzere çalışmalarına devam etmektedir” açıklamalarında bulundu.

Karapıçak Ülkü Ocaklarının önemine değinerek, “Ülkü Ocakları; Şanlı Türk tarihinin gururunu geleceğe taşıyan kutlu bir kervanın öncüsü, dünyada adaleti tahsis edecek olan Türk Milliyetçiliği fikrinin hedefine ulaşması için ant içmiş vatan evlatlarının ilk göz ağrısı, ilk sevdası, ilk mekânıdır. Selam olsun Ülkü Ocaklılara. Var olsun Ülkü Ocakları! Bizim siyasetimiz Türkiye içindir. Hizmetlerimiz ise aziz Türk Milleti içindir. Aklımız hep Türkiye’dir” ifadelerine yer verdi.