AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yılbaşı gecesi görev yapan polis, jandarma ekiplerini, hastanede tedavi gören hastaları, Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelini ve esnafları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
İl Başkanına ziyaretleri sırasında; AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Oğuzhan Kaya, İl Başkan Yardımcısı Murat Günay, Emre Turan, Ercan Daşdan, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ve İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir eşlik etti.

Ahlatcı, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için alınan tedbirler çerçevesinde kontrol noktalarında denetimlerini sürdüren güvenlik güçlerini ziyaret etti.
İl Başkanı Ahlatcı ilk olarak Çorum-Ankara Karakolu üzerinde bulunan Trafik Uygulama noktasına, Çorum-Samsun Karayolu üzerinde bulunan Bölge Trafik ve Polis Özel Hareket Merkezine, Çorum Bahçelievler Mahallesi Polis Merkezi Amirliği’ne giderek, huzurlu ve güvenli Çorum için gece gündüz demeden görevi başında olan personele iyi yıllar temennisinde bulundu.
Vatandaşların huzur içinde bir yılbaşı akşamı geçirmeleri için görevleri başında olan güvenlik güçlerine teşekkür etti.


Ahlatcı, “Bu gece vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için fedakarca çalışan kardeşlerimizin yeni yılını kutlayarak, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam dileğinde bulunduk” dedi.
Güvenlik güçleri İl Başkanı Ahlatcı ve milletvekillerine yılbaşı gecesinde kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür ettiler.
Polis kontrol noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşların da yeni yılını kutlayan Başkan Ahlatcı, yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini iletti.

Yılbaşı mesaisini Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek devam eden Ahlatcı, “Çorum'umuzun huzuru ve rahatı için görevi başında nöbet bekleyen arkadaşlarımızı ziyaretimizde 2020 yılının sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yaşam süreleri dileğiyle hayırlı nöbetler temennimizi ilettik” diye konuştu.

Çorum Özel Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Ahlatcı, hastane personeli ve hastaları tek tek ziyaret ederek hem yeni yıllarını kutladı, hem de hasta ve yakınlarına acil şifalar diledi.
Kendilerini böyle güzel bir gecede yalnız bırakmayan AK Parti Teşkilatına çok teşekkür eden hastane personeli ve hastalar "Allah sizlerden razı olsun. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, Allah yolunuzu açık etsin" dediler.
2019'un son bebeği ve 2020'nin ilk cennet kokulu minik bebeklerini de ziyaret eden Başkan Ahlatcı, ailelerin bebek sevincine ortak oldu.

Başkan Ahlatcı’nın son durağı ise Çorum İl Jandarma Komutanlığı oldu.
Yeni yılın ilk saatlerini burada ki askerlerle geçiren Ahlatcı, “2020 yılına ilimizde görev yapan Şanlı Türk Ordumuzun Yiğit Mehmetçiklerimizle birlikte girdik. Allah memleketimizin her köşesinde görev yapan Mehmetçiğimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun” diye konuştu.