Nazlıaka, ziyarette, kadın kollarının teşkilatlanma çalışmaları hakkında İl Başkanı Mehmet Tahtasız'dan bilgi aldı.

Partinin yöneticileri ile de görüşen Nazlıaka, burada düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği 11 Ağustos'tan itibaren kadın kollarının illerde ve ilçelerde örgütlenmesine öncelik verdiklerini söyledi.

Kadın kollarına kayıtlı üye sayısını artırmak amacıyla çalışmalar yaptığını belirten ve bu çalışmaların olumlu sonuç verdiğini belirten Nazlıaka, "Kısa sürede 20 bin yeni kadın üye sayısına ulaştık. Şu an 30 bine koşuyoruz. Dilerim ki 30 bininci üye Çorum'dan çıkar. Çünkü 30 bininci üyeyi daha önce 10 bininci ve 20 bininci üyede olduğu gibi Ankara'ya davet edeceğiz, hem genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile tanıştıracağız hem de Ankara'da ağırlamış olacağız." dedi.

Nazlıaka, partisinin kadın kollarının Türkiye'nin 81 ilinde örgütlenme çalışmalarını tamamladığı anlatarak, yıl sonuna kadar mahalle örgütlenmelerini de tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

“SEÇİM SANDIĞINI BEKLİYORUZ”

İl Başkanı Mehmet Tahtasız ise kısa bir konuşma yaparak, “Tarihimizin en derin ekonomik krizini yaşadığımız bu günlerde işsizlikte, icra dosyalarında Cumhuriyet tarihi rekorları kırıyoruz. Hazinede ki 128 milyar doların nereye verildiği konusunda herhangi bir açıklama yapılamıyor. Birçok esnafımız işyerini açamıyor, açanda iş yapamıyor, borcunu ödeyemiyor. Çiftçi ürününü ekemiyor, tarlasını sulayamıyor, gübresini atamıyor. Halkımız ekonomik kriz içerisinde can çekişiyor. Maalesef her gün dizi film seyreder gibi mafya seyrediliyor. Devletin tekrardan ayağa kaldırılması gerekiyor. Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçtaroğlunun dediği gibi. Gönül bulmaya Hazır mısınız Daha çok demokrasiye ve hoşgörüye, şefkate, farklı fikirlerle gurur duymaya omuz omuza Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmaya hazır mısınız? Çorum olarak biz hazırız. Artık yeter.Seçim sandığını bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Toplantıya partinin Kadın Kolları MYK üyeleri Aliye Timisi Ersever ve Füsun Sönmez de katıldı.