AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, TBMM’deki bütçe görüşmelerinin ardından döndüğü Çorum’da ayağının tozuyla ziyaretlere başladı.
Seçildiği günden itibaren meclis mesaisinin dışında kalan günlerini Çorum’da hemşehrileriyle iç içe geçiren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 2 hafta süren 2020 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle Çorum’a gelemedi. Görüşmelerin sona ermesinin ardından soluğu Çorum’da alan Milletvekili Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ile birlikte bugün bazı esnaf ziyaretlerinde bulundu.


İl Genel Meclis Üyesi Ünal Nalçacı’nın da yer aldığı ziyaretler sırasında esnaflara hayırlı işler dileyen Milletvekili Ceylan, hal-hatır sorarak istek ve sorunlarının dinledi. Vatandaşların sevgisiyle karşılaşan Milletvekili Ceylan, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını da iletti.


Kubbeli Caddesi üzerindeki gezi sırasında bazı vatandaşlar da, Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın yanına gelerek, kendileri için duacı olduklarını belirterek, desteklerini ifade ettiler. Bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarının icraatlarından çok memnun olduklarını ve özellikle de Kanal İstanbul Projesini sonuna kadar desteklerini belirterek, Ceylan ve Ahlatcı’ya da Çorum’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.


Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, vatandaşların gösterdiği ilgi ve sevgiden son derece memnun kaldığını vurgularken, “Ben Çorum’da hemşehrilerimin arasında çok mutlu ve huzurluyum. Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki böyle bir milletin mensubuyum ve böyle bir millete hizmet etme şansını yakaladım” dedi.
İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da ziyaretler sırasında kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.