Hain bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Tokgöz, 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Tren Gar’ında IŞİD terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırı sonucu ülke tarihimizin en büyük katliamının yaşadığını kaydetti.

Ülkenin dört bir yanından adalet, özgürlük ve demokrasi taleplerini duyurmak için Ankara’ya gelen 103 insanımızın gözü dönmüş IŞID terör örgütü tarafından hunharca katledilirken, yüzlerce insanımızın da yaralandığını vurgulayan Ulaş Tokgöz, “Aradan 6 yıl geçmesine rağmen yüreklerimiz de halen yitirdiğimiz yurttaşlarımızın acısını hissederken, kaybettiklerimize dair yaşadığımız özlem ve hasret asla ve asla dinmemiştir.

Dünya genelinde tüm insanlığa karşı savaş açmış organize bir savaş örgütünün yaptığı tüm bu katliamlar ve cinayetler yaşadığımız yüzyıl da insanlığa karşı işlenmiş suçların başında gelmektedir. Ve bir kez daha 10 Ekim Katliamı için unutursak kalbimiz kurusun diyoruz” dedi.

Hakikatin ve adaletin ortaya çıkması için katliamda ihmali olan herkesin yargılanması gerektiğini dile getiren Ulaş Tokgöz, “Katliamda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, geride kalan ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum” diye konuştu.