AK Partili kadınlar düzenlenen hayır yardım yemeğinde bir araya geldi.
İnci Restoranda gerçekleşen programa AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları İlksen Ceritoğlu Kurt, Tuğba Arslan, Zeynep Pusat, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Çorum Koordinatörü Betül Gürlek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Arife Betül Gülgün, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar Gençlik Kolları Başkan Vekili Mustafa Böçek, genel merkez yöneticileri ve kadın kolları üyeleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, AK Partinin kuruluşundan bu güne kadar ülkede yaptığı önemli hizmetlere değinerek şöyle dedi:
“Siyasete başladığım ilk zamandan bu zamana kadar çok yol kat ettik. Öyle zor yollardan geçtik ki bu durumu bugünümüze baktığımda çok daha iyi anlıyorum. Bizler göreve geldiğimiz zaman bazı insanlar demişlerdi ki AK Parti çoluk çocuğun eline mi kaldı. Bizler bunun böyle olmadığını yaptığımız birçok çalışmalar sonucunda o insanları haksız çıkardığımız için çok mutluyuz. Biz kadınlar siyasetin Nene Hatunlarıyız. Herkes kendi üzerine düşen görevi yaptı yapmaya da devam ediyor. Bizler sadece seçim zamanında değil her zaman mücadelemizi anlatıp çalışmalarımızı sürdürdük sürdüreceğiz de. Hedeflerin her zaman üzerine çıktık 10 puan yükseğinde olduk. Muhtar bile olmaz dedikleri Sayın Başbakanımız ülkemizi kalkındırma noktasındaki çalışmaları hep beraber görüyoruz. IMF’den borç alan Türkiye bugün IMF’ye borç verir hale geldi”
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise yaptığı konuşmada AK Parti’nin başarısında kadınların çok büyük payının bulunduğunu vurgulayarak şöyle dedi:
‘Partimizin ülke genelinde olduğu gibi Çorum’daki başarısında da kadın kollarımızın başarısı çok büyüktür.
Eşlerini çocuklarını evde bırakıp fedakarlık yaparak çalışmalarını sürdürdüler. Ülkemizin milli gelirinden ihracata sağlığa kadar pek çok alanda büyük mesafeler kat etti. Şu andaki teşkilat şartlarını gördüğümüz zaman kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü bizden öncekiler oturacak oda bulamazken bizle Türkiye’nin sayılı AK Parti İl binasına sahibiz. Onlar bizlere nazaran çok daha fazla sıkıntı çektiler. Kadın Kollarımızın yaptığı her güzel işin arkasında olup elimden gelen her türlü fedakarlığı yapağım. Yerel seçimlerde partimizi çok daha ileri taşımamız gerekli. %62’lerin üstüne çıkalım ki Başbakanımıza bizlerin hediyesi olarak gönderelim”
Yemekten elde edilen gelirin, ihtiyaç sahibi öğrencilerin 1 yıllık eğitim masraflarının karşılanmasında kullanılacağı ifade edildi.