AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından Üçtutlar Mahallesi’nde seçim bürosunun açılışı yapıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı, Ulukavak, Gülabibey ve Karakeçili’nin ardından Üçtutlar Mahallesi’nde de seçim bürosu açtı. Çok sayıda partilinin katıldığı açılış, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın tarafından gerçekleştirildi.

Tüm seçim bürosu açılışlarının miting coşkusunda gerçekleştirildiğini kaydeden Belediye Başkan Adayı Aşgın, “Bizi yalnız bırakmayıp AK Partimizin kutlu davasında, memleket meselesinde milletin yanında yer alan tüm hemşehrilerime minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Hemşehrilerimizin teveccühlerine layık olmak için, dua ve gönüllerinde yer almak için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Bakan Dönmez ise, “Gördüm ki, Çorumlular bugünden 1 Nisan’ı kutluyor. Gerek hizmet olarak gerek belediye olarak hizmet borcumuzu ödemeye çalıştık” diyerek, en iyi hizmetleri vermeyi sürdüreceklerinin altını çizdi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’a destek isteyen Dönmez, Belediyecilikte marka şehirlerin doğmaya başladığını, Çorum'un da bu alanda iyi bir konumda olduğunu, AK Partili belediyelerin ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlara hizmet götürmeye devam edeceğini söyledi.

Daha sonra yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Kurdeleyi Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın birlikte kesti.