AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Arslan, AK Parti'nin girdiği her seçimden ve referandumdan başarıyla çıktığına dikkati çekerek, başarının sürdürülmesinde, oy oranının artırılmasında ve yeni zaferler elde edilmesinde Kadın Kolları'nın çalışmalarının etkili olduğunu söyledi.

Parti yönetiminden istifa ederek Çorum Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Arslan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve yönetimini ziyaret etti.

Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eyüp Arslan'a başarı dileklerini iletti.

Kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi alan ve Demir ile istişare yapan Eyüp Arslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasette ve ülke yönetiminde kadınlara büyük önem verdiğinin altını çizerek, kadınların AK Parti ile birlikte yönetimlerde daha aktif, daha fazla görev aldığını belirtti.

AK Parti'nin girdiği her seçimden ve referandumdan başarıyla çıktığına dikkati çeken Arslan, başarının sürdürülmesinde, oy oranının artırılmasında ve yeni zaferler elde edilmesinde Kadın Kolları'nın çalışmalarının etkili olduğunu, kadınların her seçim öncesi kapı kapı, ev ev, sokak sokak gezerek partinin çalışmalarını halka anlattığını dile getirdi.

Arslan, "Kadın kolları yüzümüzü ağartıyor. Çalışmalarınızla gurur duyuyoruz. Başımız dik, yüzümüz ak gezebiliyorsak, halkın gözünün içine baka baka siyaset yapabiliyorsak bu durumda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu gibi kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın da katkısı yadırganamaz" diye konuştu.

Aday gösterilmesi ve göreve getirilmesi halinde kadın kolları ile karşılıklı istişare halinde olacaklarını ve birlikte hizmet üreteceklerini anlatan Belediye Başkan Aday Adayı Arslan, tüm partililerin desteğini talep etti.