Kayserililerin yoğun ilgi gösterdiği programda sunum için kürsüye çıkan Ahmet Sami Ceylan samimiyeti ile Kayserililerin gönlünde taht kurdu.

Ahmet Sami Ceylan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;”Derdi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik durmak ve bu kutlu dava olan teşkilat kademelerimizle birlikteyiz.

Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Biz sadece ve sadece RABBİM'in huzurunda rükuda ve secdede eğiliriz

Bu necip milletimiz Reisimizi mütevaziliğiyle ve samimiyetiyle ‘Bizim Tayyip’ diye seviyorlar.

Biz bu milletin her ferdini gönülden sevdik, gönülden seviyoruz. Çünkü biz koskoca bir medeniyetin ve koskoca bir coğrafyanın tek umuduyuz.

Türkiye’nin en devrimci, en yenilikçi, en reformcu, en vizyoner partisi olarak, Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle, işte bu yol haritası istikametinde 2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye'yi milletçe el ele inşa edeceğiz. Kutlu mücadelemizi zafere ulaştırana kadar hak bildiğimiz yolda yürümeyi sürdüreceğiz.

Dün demokrasi ve kalkınma hamlelerimizle Türkiye’ye her alanda nasıl çağ atlatmışsak, yarın da büyük ve güçlü Türkiye’yi yine biz inşa edeceğiz.

Geçtiğimiz 19 yılda kurduğumuz güçlü altyapı üzerinde ülkemizi yeni küresel yönetim sisteminin en üstünde konumlandıracak adımları birer birer atarak yolumuza devam edeceğiz.

AK Parti’miz bütün toplum kesimlerinin her türlü meselesini siyasetinin konusu yapmış, genel bir demokratikleşme çerçevesinde temel sorunların çözülebilmesi için uğraşmaktadır.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimiz, kurulduğu günden bu yana girdiğimiz her seçimden başarıyla çıkmıştır. Cumhuriyet tarihimizin en büyük demokratikleşme ve değişim hamlesindeki bu başarı ve zaferin mimarı bizlere güvenen ve bizleri her seçimde destekleyen milletimizin zaferidir.

AK Parti’mizin misyonu ve vizyonu çerçevesinde kendi medeniyet değerlerimizi esas alarak bu kutlu dava yolunda demokratik bir siyaset tarzını hayata geçirmiştir. Türk siyasetine farklı bir siyasi çizgi kazandırmıştır.

Kayseri bir çok siyaset adamı yetiştirdi. Biz bugüne kadar gücümüzü hep sizden aldık. Kayseri iş yapan ile laf yapanı iyi bilir. Bizim teşkilatımızın yol arkadaşlarımızın en önemli özelliği vefalı oluşlarıdır.

AK Parti aynı zamanda bir vefa hareketidir. Görevler makamlar gelir geçer. Bütün görevler bütün makamlar için, bizim için bir imtihandır. Bütün bu makamlar milletin bize emanetidir. Önümüzdeki, omzumuzdaki yük millete aittir. Bu hareketle bu partide AK Parti’de görev alan herkes millete karşı sorumluluğunun bilincindedir.

Gecesini gündüzüne katarak vatanı, bayrağı, milleti, devleti ve ezanı için aşından işinden, evinden ocağından, çoluğundan çocuğundan zaman ayırarak bu kutlu davaya gönül vererek hizmet eden siz değerli kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sünüyorum. Allah sizlerden razı olsun.” İfadelerini kullandı.