AK Parti Kadın Kollarında yaşanan kongre takvimi çerçevesinde Çorum'da bulunan iki ilçenin Kadın Kolları Başkanının atamaları yapıldı.

Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, ilçe başkanlığı değişecek olan İskilip ve Bayat İlçe Başkanlıkları için aday olanlar isimlerle birlikte AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Sayın Lütfiye Selva Çam ve heyeti ile biraraya geldi. Adaylar arasında yapılan mülakat sonucunda 6.Olağan İlçe Kadın Kolları Kongrelerinde İskilip İlçe Kadın Kollari Başkanlığı için Aslı Darıcı, Bayat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için ise Hatice Kara'nın atamaları yapıldı.

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Genel Merkez Kadın Kolları tarafından atanan Aslı Darıcı ve Hatice Kara'yı tebrik ederek başarılar diledi. 

AK Parti 6. Olağan Kadın Kolları Kongre süreci çalışmalarının AK Parti ruhuna yakışır şekilde devam ettiğini belirten İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşma yolunda hanım kardeşlerimiz ile birlikte çalışmalarımız sürmektedir. İl Kadın Kolları teşkilatlarımız kongre çalışmalarının yanı sıra yine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde başlayan Gönül Seferberliği kapsamında Akparti'ye gönül veren vatandaşlarımıza da ulaşarak ailemizi genişletmeye devam ediyoruz dedi. 6. Olağan Kadın Kolları kongre sürecine 2 Kasım Pazartesi günü başlayacaklarını belirten İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, pandemi nedeniyle "Temizlik, Maske ve Mesafe" kurallarına uygun bir şekilde sınırlı sayıda katılım ile kongreleri tamamlayacaklarını belirtti. İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, gerek görevi devredecek, gerekse göreve atanan ilçe kadın kolları başkanlarının uyum içerisinde AK Parti’ye yakışır şekilde çalışacaklarından emin olduğunu belirterek 6. Olağan Kadın Kolları Kongre surecinin ülkemize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.