Anitta Otel’de düzenlenen toplantıda İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, dün Çorum’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu eleştirdi.

Çorum halkı olarak Ulaştırma Bakanı’ndan havaalanı müjdesi beklediklerini kaydeden Özsaçmacı, bu hayallerinin yine suya düştüğünü dile getirdi.

Bakan Karaismailoğlu’nun “AK Parti hükümeti olarak daha havada, karada, denizde, hatta uzayda pek çok işimiz var” sözlerini eleştiren Özsaçmacı, “Çorum’a bir benzin istasyonu yapamadınız ki, uzay istasyonu yapasınız” diye konuştu.

Tren yolunun da daha netleşmediğini vurgulayan Bekir Özsaçmacı, AK Parti hükümetinin Çorum’a 19 yıldır hiçbir lojistik destek sağlamadığını ve Çorum halkını hep oyaladığını savundu.

Özsaçmacı’nın konuşmasının ardından söz alan İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ise, İYİ Parti’nin kuruluş amaçlarından ve parti politikalarından söz etti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.