Ak Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur’un yaptığı yazılı açıklamaya göre kurslar 1 Temmuz ‘da başlayacak ve yaz boyunca devam edecek. Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına riayet ederek gerçekleştirilecek olan kurslara ise katılım şartı ilgi duymak ve genç olmak olarak belirlendi. İşte Temur’un Açıklamalarından satır başları;

“Yeni Binamız Adeta Gençlik Merkezi Olacak”

Hepimizin malumu üzerine Ak Parti Ailesi Olarak yeni binamıza taşındık. Öncelikle burada emeği geçen başta Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyemiz, Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanımız Sayın Yusuf Ahlatçı Olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren bu binanın genç kardeşlerimizin kullanımına en uygun şekilde olmasını istediler ve buna göre hareket ederek il binamızın büyük bir kısmını gençlik kollarımıza ayırdılar. Eğitimden spora birçok faaliyetlerimizi artık tamamen il binamızda gerçekleştireceğiz. Bir çok kurs ve etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Yeni binamız adeta bir Gençlik Merkezi olacak ve Gençlerle dolup taşacak.

“Sanattan spora bir çok yarışma ve faaliyetler gerçekleştireceğiz”

Sanat ve spor gençliğin olmazsa olmaz iki temel şartıdır. Yeni binamızda müzik kurslarımızla, tiyatro kurslarımızla, halk oyunlarımızla bir çok sanatsal faaliyete ev sahipliği yapmanın yanı sıra Bilardodan Masa Tenisine, dart ve mangana dan santranca bir çok oyunları genç kardeşlerimizle buluşturuyoruz. Önümüzdeki günlerde bir çok ödüllü yarışmada düzenlemeyi hedefliyoruz.

”Kütüphanemiz her zaman gençlere açık olacak”

Tüm bunların yanı sıra yeni binamızda kütüphanemizde gençlerimizin her zaman hizmetinde olacak. Aynı anda 100 genç kardeşimizin ders çalışmasına olanak sağlayacak şekilde düzenlediğimiz kütüphanemizde sınırsız çayımızla birlikte bir çok ikramlar genç kardeşlerimizin ücretsiz kullanımına açık olacak. Tüm genç kardeşlerimizi büyük Gençlik Kolları ailemize katılmaya davet ediyorum.”

“10 000 üye hedefimiz var”

Çorum ilimizde toplamda 5400 genç üyeye sahibiz. Tüm dinamiklerimizle gençlik kolları ailemiz çok büyük bir ailedir. Yeni binamızla beraber hedeflerimizi de yeniledik. Yıl sonuna kadar 10000 genç üye hedefi koyduk. Bizler bunu hep birlikte başaracağız. İlçe teşkilatlarımızla, mahalle teşkilatlarımızla, üniversite teşkilatlarımızla, yeni seçmen birimimizle gücümüze güç katarak 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz.

“Bizler idealleri olan gençleriz”

Bizler idealleri olan, vatan ve millet sevdasını üst düzeyde yaşayan gençleriz. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki güçlü Türkiye yolunda bizlerde elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bizler biliyoruz ki vatanını en çok seven işini en iyi yapandır. Bizlerde yaptığımız ve yapacağımız tüm faaliyetlerimizde kendimizi geliştirmeye gayret ediyoruz. Kalitemizi ve özelliklerimizi artırmaya çalışıyoruz” dedi. Açıklamada başvuruların sosyal medya üzerinden yapılacağı bir form ve afişte paylaşıldı.