AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, beraberinde Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ve Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü ve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak ile birlikte Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Spor salonunda çalışma yapan Masa Tenisi Milli Takımlarını ziyaret etti.

Genç sporculara ve antrenörlere başarı dileklerini bildiren Ceylan, milli takımın üstün bir başarıya imza atacağına yürekten inandığını vurguladı.

Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Vali Çiftçi ve beraberindekiler, sporcu gençlerle sohbet ederek çalışmalar ve turnuva hakkında bilgi aldı.

Ceylan’ın verdiği bilgiye göre; Masa Tenisi Tüm Milli Takımlarının tamamı (A Milli, Genç Milli, Yıldız Milli Bayanlar ve Erkekler) Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Spor Salonunda sabah 09.30 - 12.00, öğleden sonra 15.30 - 18.30 saatleri arasında çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor. Tunus’ta yapılacak WTT Gençlik starları açık ödüllü ve puanlı  turnuvada Çorum Belediyespor Kulübü Çorumlu Milli sporcularımız Uğurcan Dursun ve Arda Kekillioğlu yer alıyor. 25 Mayıs’ta erkek sporcu kafilesi Tunus’a hareket ederken, 27 Mayıs’ta ise bayan sporcu kafilesi hareket edecek. 2. kafilede ise Çorum Belediyespor’dan milli sporcumuz Ezel Arslan yer alıyor. Kampta 7 tane Çorumlu milli sporcumuz bulunmakta. Milli Takım Antrenörü de Çorum Belediyesi Spor Kulübünün antrenörü Ali Korkmaz ve Gültekin Kartoğlu.

Turnuvaya Çorumlu sporculardan; Uğurcan Dursun, Arda Kekillioğlu, Umut Baha Dursun, Emir Baha Sönmez, Özgür Yılmaz, Ezel Arslan ve Yiğit Furkan Şimşek katılacak.

Milletvekili Ceylan, “Tunus’ta yapılacak turnuvada ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracağınıza, madalyalarla döneceğinize yürekten inanıyorum. Sizlere güveniyoruz. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun” şeklinde konuştu.