MKYK Üyesi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan tarafından temin edilen akülü sandalyeyi Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ve Gülabibey Mahalle Temsilcisi Osman Çorlu teslim etti

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, bir engelliyi daha akülü sandalye ile kavuşturarak hayır duasını aldı.

Son zamanlarda özellikle de maddi durumu iyi olmadığı için akülü ve tekerlekli sandalye alamayan engellilerin bu sıkıntıları ile yakından ilgilenen ve gelen tüm talepleri de yerine getirmek konusunda hassasiyet gösteren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a Gülabibey Mahallesi Bağcılar 95. Sokak’ta ikamet eden Hüseyin Ölmez’in akülü sandalye ihtiyacı iletildi.

Mahalle Muhtarı Hasan Belli aracılığı ile gelen bu talep konusunda da harekete geçen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 65 yaşındaki Hüseyin Ölmez için akülü sandalye temin etti.

Kendini TBMM’de devam eden bütçe görüşmelerin arkasından devam eden genel kurulu toplantıları nedeniyle Ankara’da bulunan Milletvekili Ceylan, akülü sandalyenin biran önce Hüseyin Ölmez’e iletilmesini sağladı. Ceylan’ın temin ettiği akülü sandalye Gülabibey Mahalle Muhtarı Hasan Belli ve Mahalle Temsilcisi Osman Çorlu tarafından evinde ziyaret edilen Hüseyin Ölmez’e teslim edildi.

Mahalle Muhtarı Hasan Belli, Hüseyin Ölmez ile Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Milletvekili Ceylan, Hüseyin Ölmez’e akülü sandalyesini güle güle kullanmasını dilerken, Allah, Şâfî ismiyle Şifa versin. Sizlere Hayırlı, sağlıklı ve sıhhatli uzun ömür versin. Bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. İnşaAllah temennilerini iletti.

Hüseyin Ölmez ise yoğun programları arasında kendisinin isteğini yerine getiren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milletvekili Ceylan’a teşekkür ederek Allah sizleri başımızdan eksik etmesin diyerek hayır dualarını iletti.