AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ile birlikte Gazi Caddesi esnafına ziyarette bulundu, vatandaşlarla ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Milletvekili Ceylan, Çorum programlarının  devamında bulduğu her fırsatta yerel esnafı ziyaret ederek sıkıntılarına ortak olmaya ve sorunların giderilmesi noktasında esnaf ve vatandaşların görüşlerini almaya devam ediyor.

Çorum'u temsil ederek büyük bir başarı gösteren 15 Temmuz Şehirleri Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Ceylan, program bitiminde beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ile birlikte Gazi caddesi üzerinde vatandaşlarla ve öğrencilerle ülke ve Çorum gündemi üzerine sohbet etti. Yüksek Öğretim Sınavı’na giren öğrencilerle birlikte sınav sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ceylan, cadde üzerinde faaliyet gösteren esnafları da tek tek ziyaret ederek ‘Hayırlı kazançlar’ temennisinde bulundu. Yaşanan zorlu pandemi sürecinin artık el birliği ile geride kalacağını ifade eden Milletvekili Ceylan, her halanda kısıtlamaların kalkmaya başladığını ve esnafın bundan sonraki süreçte toparlanacağını belirterek; “Bu virüs belası sürekli mutasyona uğruyor. Yeni varyantlar bir çok ülkede hayatı olumsuz etkiliyor. Kısıtlamalar kalksa bile tedbiri elden bırakmamak gerekiyor’ diyerek esnafa maske ve mesafe çağrısında bulundu.