AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Bayramlar, bireyler arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan aynı düşünce ve değerlerde buluşturan, gönülleri yakınlaştırarak dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine olanak sağlayan mukaddes günlerdir. Bizde bu vesileyle tüm İslam âlemi ve toplumsal yaşamımızda anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin birlik ve beraberliğinin güçlendiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.” dedi.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Hiç şüphesiz geçmişimizin potansiyelini yarınlara taşıma adına Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile Ayasofya Cami Kebir’in ibadete açılması milletimizin nezdinde Kurban Bayramı öncesi bir bayram havası yaratmıştır. Bununla birlikte dünyada ve ülkemizde görülen Koronavirüs salgını sonucu yaşanan gelişmeler göz önüne alındığında, millet olarak birliğimizin ve beraberliğimizin güzel neticelerini hep birlikte görmekteyiz. Bu bayram da diğer bayramlarda olduğu gibi coşkumuzu ve sevicimizi kaybetmiyor “Temizlik, Maske ve Mesafe” kuralları çerçevesinde dini vecibelerimizi yerine getirmeyi ve anne, baba, komşu, dost ve akrabalarımızı arayarak bayramlaşmayı ihmal etmiyoruz” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Bu duygu ve düşünceler içerisinde tevazuyu, hürmeti, cömertliği, paylaşmayı, başkasının mutluluğu ile mutlu olabilmeyi kendine şiar edinmiş başta Çorumlu hemşerilerimin, aziz Türk milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, bu ulvi günlerin tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum.” dedi.