İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Kadriye Ünal Taşdemir ve Elif Tekeli ile birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bekleyen vatandaşların ve pandemi döneminde evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının anneler gününü kutlayarak karanfil takdim etti.
Başhekim Yardımcısı Şennur Şimşek ve sağlıkçılar ile bir süre sohbet eden Ahlatcı, sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu fedakarlık ve başarının asla unutulmayacağını ve Koronavirüs pandemisi nedeniyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının, hayatlarında en zor Anneler Günü’nü bu sene kutladığını söyledi.
Bugünün anneler günü olması dolayısıyla hastanede çalışan sağlıkçıları ziyaret etmek istediklerini belirten Ahlatcı, “ Tüm sağlık çalışanı annelerin anneler gününü nezdinizde kutluyoruz. Hele bu ortamda sağlık çalışanlarının verdiği mücadeleyi dağlarda teröristlerde çatışan Mehmetçiğin verdiği mücadele gibi görüyoruz. Bunun için Ülkemizin Koronavirüsle verdiği mücadelede sağlık çalışanlarımızın ve hastane personelimizin göstermiş olduğu fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Bu süreçte zaman zaman sağlıkçılarımız evlerinden, ailelerinden ve sevdiklerinden uzak kalıyor. İnanıyoruz ki bu sıkıntıyı da en kısa zamanda ve en az kayıpla geride bırakacağız ”dedi.
Tüm sağlık çalışanları adına İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya teşekkür eden Hastane Başhekim Yardımcısı Şennur Şimşek, “ Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadığınız için tüm sağlıkçı anneler adına şükranlarımı sunuyorum. Bu davranışınızdan dolayı sizleri canı gönülden kutluyorum, sağolun varolun” diye konuştu.