İlk olarak MHP İl Başkanı Agah Karapıçak’a gerçekleştirilen ziyarette konuşan Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç, ‘’Öncelikle tabiki memleketimiz çok ince bir çizgiden geçiyor, ülkemizin bekası için canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizin sağlıklarına kavuşmaları için dualar ediyoruz. İnşallah yaralı askerlerimizde bir an önce sağlıklarına kavuşurlar. Vatanımızın bekası için hepimiz canımızı seve seve vermeye hazırız. Son gelinen durumda bir ateşkes durumu söz konusu oldu. İnşallah ülkemiz için hayırlı sonuçlar doğuracak bir ateşkes olmuş olur. MHP olsun Ak Parti olsun diğer partilerimiz olsun bizler hep bir ve bütünüz. Bu günlerde birliğe bütünlüğe eskisinden de daha fazla ihtiyacımız var’’ dedi.

ÜYE İŞLEMLERİMİZİ TAMAMLIYORUZ!

ZiyaretteAhi Evran Sanayi Şehri hakkında da bilgiler veren Kooperatif Başkanı Yalçın Kılıç, ‘’Yaklaşık 8 yıldır esnafımız için verdiğimiz mücadelenin sonuna geldik. Üye işlemlerimizi tamamlamak üzereyiz. Şuanda 810 üyemiz var. 125 üyemizde içlerinde vefat etmiş, iş yerlerini kapatmış olan kardeşlerimiz var. Vefat etmiş olan üyelerimizin yakınları ile görüşmelerimizi yaptık. İş yerlerini kapatan üyelerimizle de görüşmelerimizi yaptık. Onların yerine yeni üyelerimizi yazıyoruz. İnşallah bu ayın sonuna kadar da üyelerimizi tamamlayıp bakanlığımıza paramızı yatırarak bizlerde bir an önce esnafımıza yer kazandırmak istiyoruz. Tabiki bu anlamda sizlerin de destekleri çok önemli, yıllardır özlemle beklenen Ahi Evran Sanayi Şehri sizlerinde destekleriyle birlik içerisinde esnafımıza kazandırmış olacağız’’ diye konuştu.

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak ise, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Kooperatif Başkanı Yalçın Kılıç ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Karapıçak, ‘’Sizlerinde belirttiği gibi memleketimizin şuan ki durumu birçok şeyin önüne geçmiş durumda, birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olarak bu süreçten Allah’ın da izniyle ülkemiz daha güçlü bir şekilde çıkacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nde hiçbir zaman oy kaygısı olmadı. 50 küsür yıllık bir maziye sahip. Hiçbir zaman oy kaygısıyla hareket etmedik. Vatanı, devleti ve milleti için dertlenen bir partiyiz biz. Şuanda bir ateşkes söz konusu, ülkemizin bekası neyi gerektiriyorsa kayıtsız ve şartsız biz oradayız’’ şeklinde konuştu. 

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ!  

Ahi Evran Sanayi Şehri Projesini de yakından takip ettiklerini ifade eden MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, esnafımız için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız dedi. Karapıçak, ‘’Ahi Evran Sanayi Şehri Çorum’a çok yakışacaktır. Yakın zamanda kooperatif ofisinizi ziyarete geleceğiz. Çorum sanayi esnafımız için güzel bir proje olmuş. Şimdiden Çorumlu esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah açılışına da katılmak hepimize nasip olur. Bizler her zaman esnafımızın yanındayız ve üzerimize ne düşüyorsa yapmaya da hazırız’’ dedi.

AKAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede tekrardan AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Erhan Akar’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kılıç ziyarette Akar’a görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, ‘’Ahi Evran Sanayi Şehri Çorum’a renk katacaktır. Çorum sanayisini birkaç basamak daha yukarılara taşıyacaktır. Uzun bir süreçten sonra büyük adımlar atıldı. Esnafımız için inşallah çok hayırlı olacaktır’’ diye konuştu.