İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Çorum’a geliyor.
Şenol Sunat, Çorum esnafını ziyaret edecek.
Sunat’ın 20 Mart Çarşamba günü Çorum’da olacağı bildirildi.
Şenol Sunat, Çorum’un başta demiryolu, havaalanı gibi temel sorunlarını ve taleplerini TBMM gündeminde sık sık dile getirmesiyle “fahri Çorum milletvekili” olarak tanınıyor.

Teklif Meclis'e sunuldu... Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor! Teklif Meclis'e sunuldu... Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor!

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ
ÇORUM’A AKIN EDİYOR
İYİ Partili kurmaylar Çorum’u adeta mesken tuttu. Genel Merkez temsilcileri, 31 Mart seçimleri öncesi belediye başkan adaylarına destek olmak amacıyla Çorum’u ziyaret ederek parti politikalarını ve projeleri anlatıyor.
İYİ Parti Yozgat Milletvekili, Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Genel Başkan Yardımcıları Oktay Vural ve Ünzile Yüksel, Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu ve Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın’ın ziyaretlerinin ardından şimdi de Çorum’un Fahri Milletvekili, Manisa Milletvekili Şenol Sunat Çorum’a geliyor.
İl Başkanı Erkan Yıldız’ın verdiği bilgiye göre; Şenol Sunat, 20 Mart Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren Çorum’da esnaf ziyaretleri düzenleyecek.
Bu arada Mehmet Tolga Akalın’ın ilçe ziyaretleri de devam ediyor.