Binlerce insanın felaketisin…
Dün gece yine bombalarla sarsıldı Türkiye…
Atatürk Havalimanı’nda terör saldırısı; son durumda 36 ölü, 147 yaralı…
Türkiye’de BM İnsanlık Zirvesi yapıldı, G-7 ülkelerinden sadece Almanya Başbakanı Angela MERKEL geldi. Diğerleri yan yana fotoğraf vermeyi bile istemiyor artık. Zaten yurt dışına her çıkışın bir felaket; ciddiye bile almıyorlar seni…
Muhammet ALİ’nin cenaze töreni için gittiğin ABD’de konuşmana müsaade bile etmediler; üstelik itilip kakılarak döndün.
Hâlâ ATATÜRK’e sataşıp eski Cumhurbaşkanlarının mekanı olan Çankaya Köşkü’nün tek kişi için tasarlandığını söylüyorsun. ATATÜRK kendisi için asla yeni yapılar yapmadı, eskileri kullandı, üstelik yorgun bir savaş kahramanının, devlet meselelerini istişare ettiği, kimi zaman dostlarıyla yemek yediği bu mekanları bile, Ona çok gören kişi olan: SEN!
Kendin için yaptırdığın süper lüks 1100 odalı Kaçak Saray’da tek başına yaşayan SEN!
PKK ile masaya oturan SEN! Fethullah Cemaati’ni önce devletin içine yerleştiren, sonra aran bozulunca Paralelci terör örgütü(FETÖ)ilan eden SEN!
Yolsuzluk yapan Devlet Bakanlarını koruyan, çevrende kim varsa zengin eden SEN!
Yargıyı ele geçiren SEN!
İzlediğin yanlış iç ve dış politikayla sönmüş olan PKK terörünü canlandıran; bu da yetmezmiş gibi ABD’yle iş tutup Suriye’de ÖSO denilen cihatçı teröristleri destekleyen SEN!
Şimdi nereye uçtu bu ÖSO? Türkiye’ye ve oradan da tüm Dünya’ya yayılan ÖSO’dan IŞİD’e evrilen ciğer yiyici-kafa kesici teröristler artık her yerdeler. En çok da benim ülkem Türkiye’de hem PKK’lı caniler hem de IŞİD(DAEŞ), sürekli olarak kan akıtıyorlar, dehşet saçıyorlar.
Kurtuluş Savaşı’ndan sonra yurt dışına hiç çıkmayan ATATÜRK’ün ayağına gelmişlerdi Dünya ülkelerinin liderleri; SEN’in suratına bile bakmıyorlar artık onların ayağına gitsen de…
SEN! Daha seçilmeden ABD’li yetkililerle görüşen sen! Koltuğunu sağlamlaştırmak için neler yaptın daha başka? Merkez sağın oylarını almak için Demokrat Parti’nin uzantısı olan kişiliksiz siyasetçileri partine aldın. Böylece kurucusu olduğun AK Parti’ye eski dönek solcu Ertuğrul GÜNAY’ı almakla başlattığın kervan devam edip gitti. Yani yeter ki oy gelsin de nerden gelirse gelsin, değil mi? Artık kendi yol arkadaşlarına ihtiyacın olmadığı için de onlara yol verdin.
Yetmedi; MHP kurucusunun oğlu olan Tuğrul TÜRKEŞ’i de aldın AKP’ye... DP’nin kurucusu ve idam edilen eski Başbakan Adnan MENDERES’i asan komitenin içinde, MHP’nin kurucusu Alparslan TÜRKEŞ’in de olması ironik değil mi? Bravo sana! Asan tarafla asılan tarafı da birleştirdin yani. Nasılsa hepsi de karaktersiz olan bu şahıslar, BAKANLIK koltuğu uğruna çenelerini kapattılar, yani eskiden seni acımasızca eleştirseler de artık hepsini yuttular.
Muhammet ALİ: Kore Savaşı’na gitmedi ve hapis cezası aldı. Vatandaşı olduğu ABD’de zenci olduğu için ayrımcılığa uğradı. Ne dedi: “Kore’deki kardeşlerim bana kötü bir şey yapmadı. Onlar benimle zenci olduğum için alay etmedi. Onlarla neden savaşayım?”
Adnan MENDERES: ABD’nin kuyruğuna takılıp KORE’ye asker gönderdi. Türk askerleri Kore’de şehit düştü….
SEN! Buraya bak biraz! ABD politikaları uğruna yok yere ölen ŞEHİTLERİMİZ için, şimdi sana Nazım HİKMET’in 1959’da yazdığı bir şiirini gönderiyorum, adı: KORKU

“Korkuyor Adnan MENDERES
ölülerden korkuyor.
Kore dağlarından geliyor kimi
apaçık gözleri dumanlı
kaytan bıyıkları kanlı
yaşları yirmi.
Korkuyor Adnan Menderes
ölülerden korkuyor
hele çocuk ölülerinden.
Karınları davul gibi, boyunları çöpten ince,
kırıyorlar Adnan Beyin mutfak camlarını
her gece mezarlarından çıkınca…
Korkuyor Adnan Menderes
dirilerden korkuyor
hele çarıklılardan
hele kasketlilerden.
Kasketliler hayını bağışlamayı bilmez.

Korkuyor Adnan Menderes
kocaman yanakları
sarkıyor yağlı sarı.
Korkuyor Adnan Menderes
üç saate indi uykusu.
Korkuyor Adnan Menderes
hiçbir korkuya benzemez
halkını satanın korkusu.”

(Nazım HİKMET-1959)