Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Selim Demirci, özel kliniğini açarak Çorum halkına hizmet vermeye başladı.
1988 yılında Uludağ Üniversitesi’nden mezun olan Uzm.Dr. Selim Demirci;  zorunlu hizmetini Şırnak Cizre’de tamamladı, ardından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde başladığı ihtisasını 1996 yılında tamamladı. 1996 - 2013 yılları arasında Çorum Devlet Hastanesi’nde hizmet veren Demirci, 2013 yılında istifa edip kendi muayenehanesini açarak Çorum halkına daha sağlıklı hizmet vermeye karar verdi.
1965 Çorum doğumlu, evli ve bir çocuk babası olan Uzm. Dr. Selim Demirci, psikiyatrinin diğer tıp dallarına oranla kendine özgü yanları olduğunu, hasta mahremiyetinin çok daha önem arz ettiğini, psikiyatri hizmetinin özel olmayı en çok hak eden tıp hizmeti olduğunu belirtti.
Psikolojik açıdan toplumda en çok ihtiyaç duyulan depresyon, panik bozukluk, evlilik problemleri, çocuk ve ergenlik problemleri v.b sorunların çözümünde insanlara sağlamak istediği hizmeti rahat koşullarda sunmak istediğini, bunun için kendi kliniğini açma ihtiyacı duyduğunu belirten Selim Demirci, halka daha rahat koşullarda ve daha sağlıklı bir şekilde hizmet vererek, yardımcı olabilmenin heyecanı içersinde olduğunu açıkladı. 
Selim Demirci, bundan böyle Bahçelievler Mahallesi Dumlupınar 7. Sokak No: 2 Çorum adresinde Elitpark Özel Hastanesi karşısındaki muayenehanesinde hastalarını muayene etmeye başladı.