Davutoğlu, Çorum’u ziyaret ederek partisinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Davutoğlu, seçmeni çantada keklik olarak görenlere, ülkeye ekonomik kriz yaşatıp hizmet üretmeyenlere bir ders verilmesi gerektiğini belirterek, “Bunlara bir uyarı verelim, şiddetli bir uyarı olsun ki kendilerine çekidüzen versinler. Sizi, seçmenleri çantada keklik görmesinler” dedi.

Davutoğlu ve beraberindekiler Gazi Caddesinde partililer tarafından karşılandı.

İftar programında konuşan Davutoğlu, Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere dikkat çekti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, "Size gelip istismar ederek, 'Eğer biz kaybedersek Türkiye kaybeder' diyenlere asla kulak asmayın, 'Size geçen sene yetkiyi verdik, siz orada oturun, Türkiye'yi yönetin ama size bir ders vermem lazım' deyip, bir ders verin. Bu dersi bu seçmen, 1987 seçimlerinde Özal büyük başarı kazandı, 1989 yerel seçimlerinde verdi. 1991 seçimlerinde Doğru Yol ve SHP başarı kazandı, 1994 seçimlerinde Refah Partisi'ne destek verdi” diye konuştu.

Başkan Büyükgöz’e AK Parti’den ziyaretler  Başkan Büyükgöz’e AK Parti’den ziyaretler 

Davutoğlu, “Bunlara bir uyarı verelim, şiddetli bir uyarı olsun ki kendilerine çekidüzen versinler. Sizi, seçmenleri çantada keklik görmesinler“ diyerek uyarılarda bulundu.

Davutoğlu, "Yerel seçimde adayların niteliklerine bakılır. Emanet edilecek kişi o şehrin kültürüne vakıf mı, şehrin tozunu, toprağını yutmuş mu, adayın geçmişi, siyasi sicili gibi konulara bakın ve ona göre tercihinizi kullanın. Biz eminiz, en iyi adaylarla halkımızın önüne çıkıyoruz. Farklı bir seçim kararı aldık. Türkiye genelinde girmek yerine belli yerlere odaklandık. Odaklandığımız yerlerden biri de Çorum. Bakın hızlı tren getireceklerini söylüyorlar. İhalesinden bahsediyorlar. Ayrılan para sadece 2 bin lira" ifadesini kullandı.

Çorum Gelecek Partisi adayı İsmail Barış Coşgunsu’ya destek isteyen Davutoğlu, “ben gösterdiğimiz adayımızın her zaman yanında olacağım, sizler de olun” dedi.

İftar programına Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Rumi Bekiroğlu, Belediye Başkan Adayı Coşkunsu ve partililer katıldı.