Çorum Ticaret Sanayi Odası’nı ziyaret eden Zeki Gül, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çorum’un lokomotif kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çeken Zeki Gül, Başkan Çetin Başaranhıncal ile geçmiş dönemde önemli hizmetlere imza attıklarını hatırlatarak, başkan seçilmesi halinde de Çorum için yapacak daha çok hizmetlerinin olacağının altını çizdi.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dönemde Çorum’da özellikle de Organize Sanayi Bölgesi’nin genişlemesine engel olan JİPS’li toprak yapısı kararının kaldırılmasına yönelik olarak verdiği mücadeleden dolayı Zeki Gül’e teşekkür etti.
Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) Başkanı Bülent Demirci ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya gelen Zeki Gül, çeşitli konularda istişarede bulundu.

Çorum Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Özden Özgür Yalçın’ın da hazır bulunduğu ziyarette ÇOSİAD Başkanı Bülent Demirci de Zeki Gül’e Çorum’un önünü tıkayan konunun ortadan kaldırılması konusunda verdiği mücadeleden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Gül ise, hangi görevde bulunursa bulunsun, her zaman Çorum için çalıştığını ve çalışmaya da devam edeceğini söyledi.