Yol kenarında yürüyen anne ve kızı, bir aracın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.

İLİM YAYMA KAVŞAĞI ADETA ‘ÖLÜM YAYMA’ KAVŞAĞI OLDU

Onca kaybedilen hayata rağmen önlem alınmayan ve hiçbir çalışma yapılmayan Çevreyolu’nda özellikle de İlim Yayma Kavşağı büyük tehlike arz ediyor. Kazaların büyük bölümünün yaşandığı İlim Yayma Kavşağı adeta “ölüm yayma kavşağı” haline geldi.

KÖPRÜLÜ GEÇİŞ ÖNERİSİ!

Çorum’un temel sorunları ile ilgili görüşlerini her fırsatta dile getiren İnşaat Mühendisi Kenan Şahin Çevreyolu ile ilgili de bir öneride bulundu. Kenan Şahin, “Binevler kavşağından sonra çevreyolu köprülü hale getirilmeli ve İskilip kavşağı geçişine kadar böyle devam etmeli” dedi.

ÇİRKİN KÖPRÜDEN DE KURTULURUZ

Şahin, yolun köprülü hale getirilmesi halinde yıllardır tartışılan Osmancık Köprüsü’nün de ortadan kalkacağını belirterek, “Bu sayede Osmancık caddesindeki çirkin köprüden de kurtuluruz” ifadelerini kullandı.

ÖRNEĞİ ÇARŞAMBA’DA VAR

Kenan Şahin, köprülü Çevreyolu örneğinin komşu kent Samsun’un Çarşamba ilçesinde olduğunu söyleyerek, “Samsun'un Çarşamba ilçesinde köprülü çevreyolu, yaklaşık 3 km uzunluğunda. İstenirse yapılabilir, gerekli olan tek şey, becerikli siyasiler” diyerek de topu siyasilere attı.