Şampiyon güreşçiler ile okul sporları takımında yer alan pehlivanlar İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu'nu ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Hasan Çatma, beden eğitimi öğretmeni Fatih Çintaş, güreş antrenörü Adem Uysal ile Türkiye 1.liği elde eden 51 kg Enes Kavlu , 71 Kg Ferhat Yiğit ve Türkiye 5.liği elde eden 65 kg Mürsel Aslan, 110 Kg Mustafa Mert Uzun ile Yunus Emre Battal hazır bulundular.

Kastamonu da düzenlenen Bölge Şampiyonasında alınan derecelerle adını Türkiye Finallerine yazdıran Pehlivan Güreşçiler, 04 – 07 Mart tarihleri arasında Yozgat’ta düzenlenen Okul Sporları Gençler-B Güreş Türkiye Şampiyonasında İskilip ilçesini ve İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesini başarıyla temsil ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ziyaret için teşekkür ederek başta pehlivanlar olmak üzere bu başarıda emekleri olan İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Hasan Çatma, beden eğitimi öğretmeni Fatih Çintaş ve güreş antrenörü Adem Uysal'ı tebrik etti.

Atcıoğlu pehlivan güreşçilere "2016'dan bu güne tanımaktan mutluluk duyduğum gençler sizleri kutluyorum. Başarılarınız daim, bileğiniz her zaman kuvvetli olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. her başarı emek ister, akıl ister yetenek ister. Bunların hepsi sizlerde var. Sizler aynı zamanda Adem Uysal gibi işine gönülden yaklaşan, yetenekli, arzu ve isteği güreş merkezli olan bir antrenöre sahipsiniz. Okul müdürlüğü ve beden eğitimi hocanız Fatih Çintaş'ın da katkılarıyla başarılarınız dilden dile devam edecektir. Bir de sakın çalışmanızı gevşetmeyin, sporcuya yakışmayan bir hayat tarzı yaşamayın ve sakatlıklara karşı dikkatli olun" dedi.

İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Hasan Çatma ve beden eğitimi öğretmeni Fatih Çintaş okul olarak elden geldiğince yardımcı olmaya devam edeceklerini bildirdiler. Güreş antrenörü Adem Uysal da "öğrencilerimizle yıllardır sürekli ve verimli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu gençler Türkiye Şampiyonu oldular. Milli oldular. Avrupa minderlerinde dereceler elde ettiler. İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Belediye İskilipspor Kulübü adına okulumuz ve ilçemizi temsil etmeye devam edeceğiz. pehlivanlarımız başarıları ile gelecekte iş ve üniversite kapısını araladılar" dedi.

Ziyarette İskilip ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu tarafından pehlivanlara ve hocalarına ayrı ayrı başarı plaketleri takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.