Çorum'un İskilip İlçesi'nde birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek için İskilip Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasında şampiyon Esnafspor oldu.

7 Mayıs tarihinde İskilip Yeşilpark halı sahada başlayan ve 20 takımın mücadele ettiği coşkunun her maçta yüksek olduğu turnuvanın finalinde, Kuzköyspor’u 8-3 mağlup eden Esnafspor, kupanın sahibi oldu. Turnuvanın 3.sü ise Muhasebespor’u yenen Ebussuudspor oldu.

Maç sonunda Esnafspor şampiyonluk kupasını İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy’un elinden aldı.
2.lik kupasını Kuzköyspor’a İskilip Garnizon Komutanı Çetin Öcal verirken, 3.lük kupasını ise Ebussuudspor’a İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma verdi. Turnuvada son derece centilmence müsabakalar çıkartan Ziraat Bankasıspor ise turnuvanın en centilmen takımı ödülünü aldı.

İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederek, Teknik Komitede yer alan ve turnuvanın tüm maçlarında düdük çalan Beden Eğitimi Öğretmeni Yaşar Sever, Nihat Armutçu, Utku Ulaş Gülbaş ve Ali Candan’a başarı belgesi verdi.
Kupa töreni sonrasında İskilip Esnaf Odaları Başkanı İsmet Uslu, düzenlenen futbol turnuvasında spora desteklerinden dolayı İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy’a plaket takdim etti.
Turnuva boyunca tüm takımlar kıyasıya mücadele ederken, turnuva sonunda dostluk ve kardeşlik ön plana çıktı.