II. Bölge Ankara Optisyen ve Gözlükçüler Odası'nın seçiminin tamamlanmasının ardından Çorum İl temsilcisini atanması bekleniyor.
Optisyen Sultan Gül Candemir Optisyenlik Müesseselerinin sesi olmak için, birliğin beraberliğin, meslek saygınlığının ve işleyişin  sağlıklı ve güvenli yürümesi adına, Çorum İli Optisyen ve Gözlükçüler Odası İl temsilciliğine aday olduğunu açıkladı. Sağlam bir kadro ile bu yola çıktığını belirten ve meslek adına atılacak her imzada güven ve öz veri ile adım atacaklarını ifade eden Sultan Gül Candemir, "bu seçim II. Bölge Ankara Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanımız Cenk Gültekin ve yönetim  kadrosunun oy birliği ile gerçekleşeceğini" söyledi. Ekibinde, Oda kurulmadan önce eski dernek yöneticilerinden Optisyen Yasin Pehlivan'ın ve Optisyen Ercan Görükmez in de yer aldığını ifade eden Candemir, bilgi birikimi dolu olan, tecrübe sahibi insanlar ile yola çıkmanın kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini dile getirdi. İl temsilciliğinde sadece gözlükçülerin kazanmayacağını, Çorum'un da kazanacağını ifade eden Candemir, belirli zamanlarda göz taraması gibi göz kontrolü gibi hususların okullarda toplu alanlarda yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.
Yönetim kadrosunun atanmasının akabinde, hızlı bir şekilde denetçi Optisyenlerin atamasını gerçekleştireceklerini ifade eden Sultan Gül Candemir, bir an önce işlerine bakıp, Çorumda yönlendirme, haksız rekabet gibi sıkıntılı hususların denetimine başlayacaklarını açıkladı. Gül, "Yönetimime ve Çorum Optisyenlik müesseselerine, bizlere vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını diyorum" dedi.

Sultan GüL Candemir ekibinin görev dağılımını şu şekilde açıkladı;
Sultan Gül Candemir Başkan

Yasin Pehlivan Başkan Vekili ve 2. Başkan

Ercan Görükmez Başkan Yardımcısı