Geçtiğimiz yıl temeli atılan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nde çalışmaların devam etmediği, yatırım yarım kaldığı kamuoyunda konuşulmuştu. Merkezin ilk etap çalışmalarının tamamlandığı, 24 Eylül’de İl Özel İdaresi tarafından yapılacak ihalenin ardından çalışmaların devam edeceği bildirildi.

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, eski hastanede yaptığı açıklamada kamuoyunda tartışmalara yol açan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 24 Eylül’de ikinci etap ihalesi yapılacağını açıkladı.

“Merkez, Asrın Yatırımı”

Milletvekili Ceylan, “Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin ilk etabı tamamlandı. Özel İdare tarafından kalan bölümünün 24 Eylül’de ihale edileceğini biliyoruz. Orası iki safhada yapılıyor. Birinci safhasında onkolojiyle ilgili cihazların konulacağı bölüm. Bu bölüm Sağlık Bakanlığı kontrolünde yapılıyor. Hiçbir yerde bizim çalışmamız sürmez. Bizim yaptığımız iş yarım kalmaz. Bizim dönemimizde yapılan işlerin hepsini tamamladık. Geçmiş dönemden kalan işleri de tamamlıyoruz. Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi, Çorum’a asrın yatırımıdır” dedi.. Çorum’a çivisi olmayanlar da “Yarım kaldı, nerede kaldı?” diye sormaya devam etsinler” dedi.

“Çorum’a Daha Çok Büyük Hizmetler Yapacağız”

İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ise “Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezimiz ile birlikte bölgenin sağlıkta parlayan yıldızı Çorum olacaktır. Bu işte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kazanan her zaman Çorum olacaktır. Biz birlik ve beraberlik içerisinde Çorum’a daha çok büyük hizmetler yapacağız” ifadelerini kullandı.