Çorumlu lösemi hastası Erkan Ateş isimli çocuk, ilik nakliyle sağlığına kavuştu.
Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM), Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını hizmet verdikleri hastanelerde ziyaret etti. 
Kurulduğu günden bugüne lösemi ve kan hastalıklı çocuklara katkı sunan ve son yıllarda aile evlerine yapılan ziyaretlerle de dikkat çeken Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği, OMÜ Tıp Fakültesi’nde LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak'a, ilik nakliyle sağlığına kavuşan Çorumlu Erkan Ateş'in verdiği çiçekle bayramını kutladı.
İlik nakillerinin yapıldığı diğer Medical Park Samsun Hastanesi’nde Dr. Murat Elli ile Başhekim Mustafa Şen odasında ziyaret edildi. Ziyarete Samsun'da ilik nakli olan Batmanlı Kübra Erdoğan ve ailesi de katıldı. LÖSAM'ı odasında ağırlayan Başhekim Şen, sürpriz ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade etti.
Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Aileleri Evlerinde Ziyaret ve Kardeşlik Proje sorumlusu Kenan Öztürk, "Tıp Bayramı’nda özellikle hasta çocuklarımıza şifa dağıtan akademisyenleri hizmet verdiği merkezlerinde ziyaret ettik. İlimizdeki misafir ailelerle ziyaretlerimizi gerçekleştirirken, Samsun'da uzun süre konaklayarak şifa arayanlar olduğunu da gündemde tutmaya çalıştık. Bu vesileyle mücadelede fotoğrafın ana direği tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutluyor, herkese sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyoruz" dedi.