Saatcı ziyarette yaptığı konuşmada, "Sağlık-Sen olarak; Ülkemize, milletimize hizmet eden, verdikleri hizmetlerde özveri ve fedakârlığı ön planda tutan, herkese teşekkür ediyor, minnetlerimizi ifade ediyoruz. Ülkemizi ve milletimizi karşılıksız seviyoruz. Sendikacılığı ülkemizin huzur ve güvenini kaçırmayacak, masum insanları sıkıntıya sokmayacak ilkeyle yapmaya çalışıyoruz. Çalışanlarımızın haklarını aramak, kazanım sağlamak için mücadele ederken ülke sevdamızı göz ardı etmiyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, istiklal ve istikbaline karşı yapılan haince kalkışmalara karşı devletimizin ve milletimizin yanında hep dik durduk, dik durmaya devam ediyoruz. Bizler kamu çalışanlarının hakkını almak için mücadele verirken, vatandaşlarımızı sıkıntıya sokmadan yetkili olan kişilerle muhatap olarak, eylemlerimizle kamuoyu oluşturarak kazanım elde etmeye çalışıyoruz. Hizmet ve kazanım sendikacılığının öncüsü olan Sağlık-Sen bugüne kadar üzüm yeme maksatlı sendikacılık yapmıştır ve yapmaya devam edecektir. Hiçbir kesim bizleri bu ülke vatandaşının can güvenliğine, huzuruna, güvenliğine ve güvenine kast edenlerin yanında görmemiştir, görmeyecektir. Sağlık-Sen tarafından Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarına yönelik haklı taleplerin karşılanması konusunda yetkililerden gereken desteğin sağlanmasını arzu ediyoruz. Pandemi ile mücadelede en çok mücadele eden, neredeyse bir buçuk yıla aşkın süredir nefes almadan mesai yapan çalışanlarımıza, hak ettikleri değerin karşılığının ücret olarak ta verilmesini arzu ediyoruz. Çalışanlarımız artık bitkin ve yorgundur. Bu nedenle artık hakların teşekkürle geçiştirilmesini istemiyoruz. 2021 yılında yapılacak Toplu Sözleşmede Sağlık-Sen tarafından dile getirilecek olan; Haklı taleplerimizin verilmesini talep ediyor, yetkililerden bu konuda gereken desteği vermelerini bekliyoruz.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz adına yapılacak her türlü faydalı ve hayırlı güzel çalışmalarda sonuna kadar destek vereceğimizin bilinmesini istiyor. Başarılar diliyoruz" dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'da Sağlık-Sen Şube yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sağlık-Sen'e milli meselelerde verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Yerli ve milli olana destek veren sivil toplum örgütleri ülkemiz için büyük şanstır. Sağlığa çok önem verdik, vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Sağlık yatırımları neticesinde kurulan modern şehir hastaneleri ile ülke olarak; Sağlık turizmi noktasında cazibe merkezlerinden biri haline geleceğimizi düşünüyoruz. Ülkemiz güçlendikçe her kesimin bundan ziyadesiyle faydalanacağının bilinmesini istiyoruz"ifadelerine yer verdi.