Ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile Çorum’un sağlık yatırımları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

Özellikle de Çorum gündemini meşgul eden eski Devlet Hastanesi ile ilgili gelişmeler hakkında Bakan Koca ile bilgi paylaşımında bulunduklarını anlatan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Bakan Fahrettin Koca’nın devlet hastanesinin 2021 yılı yatırımları arasında yer aldığını belirttiğini dile getirdi.

Ceylan, Bakan Koca’nın eski Devlet Hastanesi’nde yapılacak tadilat ve yeni bina yapımının 2021 yılının ilk aylarında ihale sürecinin başlanılacak ve hastanenin tefrişatıyla birlikte 2021 yılının sonunda Çorumlu Hemşehrilerimizin hizmetine sunulacağını bildirdi.

Çorum’un diğer sağlık yatırımları ve sorunlarıyla ilgili de Bakan Koca’ya bilgiler verdiklerini söyleyen Milletvekili Ceylan, Bakan Koca’nın “Çorumlu hemşehrilerimiz bizim için çok kıymetliler. Müsterih olsunlar Çorum’da sağlık konusunda hiçbir sorun yaşanmayacaktır. Tüm Çorumlu hemşehrilerimize selamlarımızı iletin” dediğini ifade etti.