Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen kardeş okul Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrenci velilerinin de katılımıyla ‘Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu’ konulu panel düzenlendi.
Bugün Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Turgay Happani, Hastane Yöneticisi Yard. Doç. Dr. Musa Zorlu, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Müdürü Haydar Deveci, doktorlar, sağlık çalışanları ve öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan panelde Hastane Yöneticisi Yard. Doç. Dr. Musa Zorlu, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Müdürü Haydar Deveci birer açılış konuşması yaptı.

Ardından Çocuk Psikiyatri Uzmanı Dr. Hasan Ardıç, Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet Emrah Karadere ve Psikolog Melda Dönertaş, “Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu” ile ilgili bilgiler verdi.
Panelin sonrasında ise eğitime vermiş oldukları katkılarından ötürü Psikiyatri Uzmanı Dr. Hasan Ardıç’a Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet Emrah Karadere, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve Psikolog Melda Dönertaş’a Hastane Başhekimi Yard. Doç. Dr. Taner Sarağı tarafından plaket takdim edildi. Panel soru ve cevap şeklinde sona erdi.