Yapılan açıklamada, “Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cildiye Uzmanı meslektaşımız Dr. İnci Özer’in dün trafik kazası sonucu yaralandığını üzülerek öğrenmiş buluyoruz. Dün mesai çıkışında arabasıyla Çorum Çevre Yolu Buhara Kavşağı'nda kırmızı ışıkta beklerken arkadan bir kamyonun çarpması sonucu yaralanan ve boyun kemiğinde kırık tespit edilen meslektaşımız ameliyata alınmıştır.

Hastane güzergahı olması, pazar yerinin düzenlenmesi ve Buhara Semt'inin büyümesiyle ‘Buhara Kavşağı’ çok yoğun bir kavşak halini almıştır. Hastaneye gidiş ve gelişte hastane personeli ile hasta ve yakınları çevre yolunu sıklıkla kullanmaktadır. Bundan sonrada üzücü kazaların yaşanmaması adına en kısa sürede buraya ve hastane kavşağına etkili bir trafik düzenlemesinin yapılması gerekliliğini iletmek isteriz.

Meslektaşımız Dr. İnci Özer ve eşi Çorum Özel Hastanesi Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Dr. Sinan Özer’e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.