Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Örgütü, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kentte bulunan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, beraberinde Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, Merkez İlçe Kadın Kolu Başkanı Güldeste Sezer ile yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kentte bulunan sağlık kuruluşlarını ve eczaneleri ziyaret etti.

Ziyaretlerde sağlık çalışanları ile tek tek görüşen CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ve beraberindekiler, çalışanlara günün anlam ve önemine binaen karanfil armağan etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Suludere, “Sağlıkta görev yapan doktorlarımız, hemşirelerimiz, kısacası sağlık camiasının zorluklara göğüs gerip, bizlerin daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalıştıklarını biliyoruz. Bizler bu kıymetli ve değerli insanların hakkını ödeyemeyiz. CHP il ilçe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız olarak 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz“ dedi.

Sağlık çalışanları ise ziyaret için CHP’lilere bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.