Mecitözü Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Halil Piroğlu, ÇESOB Başkanlığı seçimlerine ilişkin açıklama yaptı.

Halil Piroğlu, ÇESOB Başkanlığı için adayları değerlendirdiklerini ve yönetimiyle birlikte mevcut Başkan Recep Gür’ü destekleyeceklerini kaydetti.

Piroğlu, “Bakkallar ve Bayiler Odası olarak ÇESOB Seçimlerde Mevcut Birlik Başkanımız Recep Gür destekleyeceğiz” dedi.

121 OY DESTEK

Toplam 40 odadan oluşan Çorum Esnaf Odaları Birliği’nde seçim dönemi yaklaşırken Recep Gür’e destekler her geçen gün büyüyor. Mayıs ayında yapılacak olan ÇESOB seçimlerinde toplamda 296 oy kullanılacak.

Recep Gür’e Sungurlu Bakkallar ve Bayiler Odası, Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Odası, Sungurlu Madeni Sanayi Odası, Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Sungurlu Terziler Odası’ndan 37 oy, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan 8 oy, Oğuzlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan 7 oy İskilip Ekmekçi, Kahveci vb. Esnaf ve Sanatkârlar Odası 7 oy, Berberler ve Kuaförler Odası’ndan 7 oy, Çorum Oto Tamirciler Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf Sanatkarlar Odası’ndan 9 oy, İskilip Marangozlar Odası’ndan 8 oy, Hazır Elbiseciler Odası’ndan 7 oy, İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Odası 7, Taksiciler ve Minibüscüler Odası 7 oy, Bakkallar ve Bayiler Odası 10 oy, Mecitözü Şoförler ve Nakliyeciler Odası’ndan 7 oy olmak üzere 121 oy destek aldı.