Ramazan alışverişlerini dahi yapamayan esnafta geçim sıkıntısının maalesef hat safhada olduğuna dikkat çeken Yaşar Anaç, “Üretime dayanmayan yalnız rant ve faiz kazançlı ekonomiler iflas etmeye mahkumdur” diye konuştu.

ESNAFIN DERDİYLE DERTLENİYOR

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, seçim çalışmalarına Osmancık Caddesi ve Yukarı Sanayi Sitesi esnafıyla kucaklaşarak devam etti.

Çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdiğini belirten Yaşar Anaç, ziyaretlerinde ülkenin mevcut ekonomik durumunun yanısıra, emekli olmasına rağmen emekli maaşlarının düşüklüğü sebebiyle çalışmak zorunda kalan esnafın şikayetlerini dinlediğini belirtti.

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ TESİS EDECEĞİZ”

Başkan Yalçın: "Yüzümüzü yeniden Anadolu'ya döneceğiz" Başkan Yalçın: "Yüzümüzü yeniden Anadolu'ya döneceğiz"

Bağ-Kur, SGK ve vergi yüklerine ek, maliyetlerin yüksekliği ve işlerin düşüklüğünün esnafın belini büktüğünü anlatan Yaşar Anaç, esnafın gündeminden ekonominin düşmediğini vurguladı.

Ramazan alışverişlerini dahi yapamayan esnafta geçim sıkıntısının maalesef hat safhada olduğuna dikkat çeken Yaşar Anaç, “Üretime dayanmayan yalnız rant ve faiz kazançlı ekonomiler iflas etmeye mahkumdur. 31 Mart seçimleri ile inşallah hem Çorum' da hem de ülke genelindeki birçok ilimizde milli görüş belediyeciliğini tesis edeceğiz. 2028 genel seçimlerinde de Yeniden Refah Partimizin iktidarıyla birlikte üretim odaklı ve adil paylaşımı esas alan siyasi, sosyal ve ekonomik politikalarımızla kısa sürede ülkemiz yeniden feraha kavuşacaktır” diye konuştu.