Çorum Özel Hastanesinde Psikolog olarak görev yapmakta olan Psikolog Oğuzhan Cevizci’nin uzmanlığını tescilledi. 2017 yılında başladığı Near East Mediterranean University Sağlık Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümündeki uzmanlık eğitimini tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog oldu.

Çorum Özel Hastanesinde 2015 yılından bu yana Psikolog olarak görev yapan ve Çorum halkının çok sevdiği ve tercih ettiği Psikolog Oğuzhan Cevizci Çorum’da hastane bünyesinde görev yapan ilk Uzman Psikolog oldu.

Uzmanlığı ile ilgili olarak Çorum halkına ve Hastane yönetimine teşekkür eden Cevizci; “Çorum halkı beni sevdi ve bana güvendi. Tüm halkımıza beni tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Ayrıca hastane yönetimine de eğitim sürecinde tüm şartlarda tarafıma yapmış oldukları destekleri için teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Uzman Klinik Psikolog Oğuzhan Cevizci kimdir?

Çorum'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum'da tamamlamıştır. Eastern Mediterranean University Psikoloji Bölümünü 2015 yılında bitirmiştir. Near East Mediterranean University Sağlık Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümünde 2017 yılında ihtisasına başlamıştır. 2019 yılında ihtisasını tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog statüsüne kavuşmuştur.

2015 yılından itibaren Çorum Özel Hastanesinde Psikolog kadrosunda hizmet vermektedir. 2019 yılı itibariyle de Uzmanlığını alarak hastane bünyesinde Çorum’da ilk Uzman Klinik Psikolog olarak Çorum Özel Hastanesinde görev yapmaktadır.