İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı hızlı tren için seçimden hemen sonra diye vaatle verilirken "Tren geçti gitti. Ney miş efendim 2053 yılında ancak gelebilirmiş. Niyeymiş o nasıl 2053'müş tam 31 yıl var demektir" diye konuştu.

Bekir Özsaçmacı açıklamasında, “Verin yetkiyi görün etkiyi diyerek milletimizden alınan oylar. Verin yetkiyi görün nasıl uçuyoruz diyerek geldiğimiz bugün öyle uçuyoruz öyle uçuyoruz ki; Ekonomimiz öyle hızlı ilerliyor ki görebilene aşk olsun. Artık görünmez bir ekonomimiz, enflasyonumuz, yetişemediğimiz geçim sıkıntılarımız var” dedi.

Özsaçmacı, “Dalgada sınır tanımayan Ak parti vaatlerle oyalaya oyalaya sona geldi. Artık söyleyecek yalanları kalmadı. Yalan rüzgârı devam ederken 5 maaşlı 10 maaşlı danışmanlar ceplerini doldurmaya devam etti. El ele verip bu harami düzeni yıkmak için el ele vereceğiz milletimizle el ele vereceğiz. Milletimizin asli unsur olduğunu yeniden hissedecek ve yaşayacak. Biz siyasileri dertleriniz üzerinden çözüm üreterek yarıştırmalısınız. Yoksa bu harami düzen; bakın bu soygunları bu yolsuzlukları bu sizin cebinizden alınıp dostun ahbabın cebine konulanları bilmeyesiniz diye düşmanlaştırılan sizlersiniz.

Milletimiz bu gerçekleri görecektir, görmektedir. Bir memleket ancak bu kadar 200 yıl geriye gidebilir” ifadelerine yer verdi.

ÇORUMLA DALGA GEÇİLİYOR

İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, “Hepinizin huzurunda dalga geçilmektedir Çorumlu hemşerilerimle o dedi bu dedi şu dedi den ziyade işte bugün yok olmadı gelecek yıl yok olmadı seçimden önce yok olmadı verin yetkiyi seçimden hemen sonra diye vaatle verilirken Tren geçti gitti. Ney miş efendim 2053 yılında ancak gelebilirmiş. Niyey miş o nasıl 2053 müş tam 31 yıl var demektir. Neden 200 yıl geriye gittik biliyor musunuz? Bu topraklarda 1851 yılında 211km demiryolu yapan, 1872 den 1875 yılna kadar 130 km demiryolu yapan ve Cumhuriyetle birlikte bun daha da ileriye taşıyan bu ülke kendi kaynaklarını ona buna peşkeş çekmeden yatırımlara yönelecektir. Bu ise milletimizin desteği ile olacaktır.

Biz artık 200 yıl önceki gibi değiliz her imkânımız var gücümüzde var. Bize gereken liyakatli kadrolar ile birlikte düzgün bir yönetim şekli olması tek ihtiyacımız.

Kıymetli hemşerilerim bu iktidar durduğu müddetçe kendi adıma söylemem gerekirse ben 80 yaşımda görebilirsem Çorumda Treni şanslımı olacağım şimdi. Gelin altmışıma gelmeden görelim bu treni;

Saçları saman sarısı kirpikleri mavi. Zifiri karanlıkta gidiyor tren. Zifiri karanlığı severmişim meğer. Kıvılcımlar uçuşuyor lokomotiften. Kıvılcımları severmişim meğer. meğer ne çok şeyi severmişim de altmışında farkına vardım bunun. Az kaldı İYİ parti iktidarına. Az kaldı Güneşli güzel günlere…” açıklamasında bulundu.