Çorum Gazipaşa Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri “Benim Rengimi Fark Et” projesi kapsamında Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret etti.

Özel Eğitim Sınıf Öğretmenleri Ayşenur Maral Yıldız, Yasemin Özkaya ve Salih Demirci’nin eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette özel öğrenciler ilk önce İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret ederek, Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü kutladılar.

Ziyarette konuşan Özel Eğitim Sınıf Öğretmenleri, “Benim Rengimi Fark Et‘’ projesi kapsamında çocukların sosyal ,kültürel ve toplumsal becerilerinin geliştirilmesinin amaçlandığını, bu projeyi gerçekleştirirken, Çorum’daki kamu kurum ve kuruluşlarının desteklerini hep yanlarında hissettiklerini, bu kurumlardan birisinin de Polis Teşkilatı olduklarını kaydederek, bugüne kadar verdikleri destekten dolayı Emniyet Müdürü Murat Kolcu’ya teşekkür ettiler.

Çorum Emniyet Müdürü Murat Kolcu ise çocukların ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduklarını, ifade ederek, Emniyet teşkilatının bu özel çocukların kendileri için önemli olduğunu ve onların ihtiyaçlarının giderilmesi ,onların sosyal hayata kazandırılması için üzerlerine düşen görevleri büyük bir zevkle yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

Kolcu, bu amaçla önümüzde ki günlerde bu çocuklar için müdürlüğün bahçesinde güzel etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını dile getirdi.

Özel öğrenciler daha sonra Emniyet Müdürlüğünün farklı birimlerini, polisler eşliğinde gezerek bilgi edindiler.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Emniyet mensupları ise özel öğrenciler ile birlikte yemek yiyerek, çeşitli hediye ikramında bulundular.