Kaza, Osmancık Caddesi köprü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre köprü üzerinde bir  otomobilin arıza yapması nedeniyle yol tek şeride düştü.
Araçlar kontrollü bir şekilde ilerlerken Saat Kulesi istikametine giden, sürücüsü öğrenilemeyen 60 ACR 193 plakalı otomobil karşı taraftan gelen Erdoğan K.'nın kullandığı 19 EK 886 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.  Çarpışmada sürücü Erdogan K. ve eşi Mahire K. yaralandı.

KAZA SONRASI YANGIN ÇIKTI
Kaza nedeniyle otomobillerden birinde yangın başladı. Yakında bulunan bir benzin istasyonundan  getirilen yangın tüpleri ile araç, vatandaşlar tarafından söndürülürken, kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralılar 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KÖPRÜ TRAFİĞE KAPANDI 
Kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat boyunca araç trafiğine kapatılan Osmancık Köprüsü, itfaiye ekiplerinin kontrolünden sonra her iki aracın da olay yerinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.