Birinciliği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ikinciliği Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, üçüncülüğü İlçe Sağlık Müdürlüğü ve dördüncülüğü İlçe Orman İşletme Müdürlüğü voleybol takımı hak etti. 

Osmancık'ta Osmancık İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay himayelerinde 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde kurumlar arasında voleybol turnuvası düzenlendi. Yapılan karşılaşmalar sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü voleybol takımı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü takımı finale kaldı. Yapılan zorlu final mücadelesinde  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü voleybol takımı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü takımını 3-0 yenerek şampiyon oldu. 

Final maçı sonunda düzenlenen ödül töreninde MEM voleybol takımının şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Osmancık İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Cumhuriyet Savcısı İsmet Turgut Gülşen verdiler. Turnuva sonunda şampiyon olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü voleybol takımını ve turnuvaya katılarak renk katan diğer takımları da tebrik ettiler.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde kurumlar arasında yapılan voleybol turnuvasına İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Cumhuriyet Savcısı İsmet Turgut Gülşen, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Nuri Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz, öğretmenler aileler ve spor sever vatandaşlar katıldı.

(Selma Çetindere)